top of page

Gaujan Kansallispuisto; Latvia; 26.-30.10.2022.

Updated: Aug 14, 2022

Terwa ja Arpi koordinoivat ulkomaankomennuksen. Reissu lyötiin kiinni vuosikokouksessa keväällä. Toki muuttuva maailmantilanne huomioidaan, mutta nyt näyttäisi siltä, että reissu on mahdollinen.


Toistaiseksi todennäköisiä osallistujia: minä, Arpi, Camino, Mirveli.

Oisko muita jo tässä kohtaa? Olenko unohtanut jo jonkun ilmoittautuneen?


Reissun rakenne: Autolla/autoilla liikutaan. Minä olen ainakin vapaaehtoinen ajamaan. Keskiviikkona 26.10 iltalautalla Tallinnaan. Majoitus Tallinnassa. Torstaina 27.10 ajo Latviaan ja Gaujaan. Torstaina iltapäivällä maastoutuminen Gaujaan. Kansallispuistossa maastossa kolme päivää, kaksi yötä(torstai iltapäivästä lauantai-iltapäivään). Lauantaina 29.10 majoitus ja illanvietto valitsemassamme pikkukaupungissa(esim. Cesis, Sigulda tai Valmiera) Gaujan läheisyydessä. Sunnuntaina 30.10 ajo Tallinnaan ja iltapäivä-/iltalautalla Helsinkiin.


Reissun kiinteät kokonaiskustannukset(lautat, majoitus, polttoaineet) allepäälle 150€(max.200€), riippuen tietenkin osallistujista. Viiden henkilön ja kahden auton nopea esimerkkilaskelma antoi ~170€ kustannukset.


Gaujassa vaelletaan ja/tai melotaan. Itse vaellan. Gaujajoki halkoo kansallispuistoa ja vaellusreitti mukailee jokea, joten osa voi meloa ja osa vaeltaa, maastomajoitukset lienee mahdollista suunnitella siten, että porukassa ollaan samassa paikassa. Mikäli melojia löytyy, aloitan tarkemmat valmistelut. Jalkapatikkaa tullee yhteensä 30-50km, mutta kuitenkin niin, että kaikki jaksaa ja pystyy.


Lähtökohtana se, että kaikki halukkaat pääsee mukaan ja pystyy retken etenemisen toteuttamaan.

Kun autoilla mennään, niin toki myös päiväretket ovat mahdollisia niitä haluavalle.


Kyselkää, ilmoittautukaa ja lähtekää!24 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page