top of page

Pääsiäislavuilu 7.-8.4.2023

 

Pääsiäislaavuilemaan kokoontui perjantaina lopulta neljä varista viettämään rentoja vapaapäiviä ihanan aurinkoiseen kevätsäähän.

Savustusmestari Karma oli tosin jo saapunut paikalle edellisenä iltana, Mahti myös jo ennen Helsingin parvea ja Mahdin uuden moottorisahan turvin olikin Turun jaosto jo ehtinyt ansiokkaasti aloittaa retken toista agendaa, klapien tekoa.

Koivuja oli kaadettu ja rankoja palasteltu; projekti vietiin maaliin yhdessä tuuminloppuiltapäivästä.Säät suosivat retkeilijöitä myös tällä kertaa ja pääsiäisen aika alkaa osoittautumaan erinomaiseksi ajankohdaksi retkeillä Hinnerjoella. Kevätaurinko lämmitti kasvoja, lumi laavun ympärillä suli silmissä ja kurjet huutelivat lähistöllä. Kertakaikkisen nautinnollista luonnosta ja rauhasta nauttimista, ei siinä sahankaan pärinä haitannut.Ensin työt, sitten huvit. Iltaa vietettiin perinteisesti tulen äärelläfiilistellen ja herkutellen savukalalla, täytetyillä leivillä, vaahtokarkeilla ja jos minkälaisilla makupaloilla.


Laavu tarjosi koko köörille nukkumispuitteet ja yö menikin sulassa sovussakylki kyljessä makuupusseissa tuhisten.Lauantaiaamu valkeni yhtä kauniina kuin edellinen päivä olipäättynyt ja kiireettömän aamupäivän jälkeen hoidettiin vielä loppusulkeiset tällä kertaa kahvittelun muodossa läheisessä kahvilassa, jonka jälkeen suuntasimme omille teillemme jatkamaan pääsiäisen viettoa perheiden ja ystävien seurassa.Kiitos Camino, Karma ja Mahti huikean mukavasta seurastannetaas kerran; kotiin viemisiksi sai aimo annoksen energiaa, nauramisesta kipeitä vatsalihaksia sekä muistutuksen siitä että on tämä meidän porukka ihan parasta A-luokan seuraa.


Kertaan seuraavaan, ystävät varikset hyvät!

 

- Mirveli32 views0 comments

Comments


bottom of page