top of page

PikaTuska Kaasun kammiwannabe Kemiöön la-su 23.-24.9.Nopeat liikkeet ovat näyttäviä, niin myös tällä kertaa kuuden reissunkipeän raakkujan suunnistaessa

pikatuskaretkelle yhtenä syyskuisena, lähes kesäisen lämpimänä viikonloppuna.


Alkuperäinen suunnitelma lähteä yhdistyksen laavulle Honkilahdelle vaihtui yhteisestä päätöksestä työleiriin a lá Villa Gaugoin Kemiönsaaressa. Apukäsiä kaivattiin pihahommissa ja mehän menemme sinne missä meitä tarvitaan!


Pääkaupunkilaisvaristen saapuessa viimeisenä paikalle lauantaina puolen päivän jälkeen päästiin vierailevan kokin, Orlandon, herkullisen risottolounaan jälkeen käyttämään sekä aivojamme että raakaa lihasvoimaamme erinäisten pihaprojektien muodossa. Hiki virtasi kun porukalla raivattiin risukkoa, sahattiin tukkeja, rakennettiin tulistelupaikkaa penkkeineen, pätkittiin rankoja ja annettiin klapikoneen laulaa.
"Painettiin hommia oikein olan takaa hyvällä sykkeellä ja fiiliksellä eikä edes pieni tihkusadekuuro menoa juurikaan haitannut. Palkintona raskaan työn raatajat pääsivät meren virkistäytymään ja sen jälkeen ilta jatkuikin rennommissa merkeissä uudella tulipaikalla makkaraa paistaen, kylmiä juomia nauttien sekä perinteisesti musiikkia kuunnellen." - Mirveli
Seuraavana päivänä osa parvesta lehahti paikalliselle kirpputorille löytöjen toivossa. Muutamaa varista puolestaan kutsui läheinen metsä erilaisten löytöjen siintäessä mielessä ja sinnehän lähdettiin korit ja veitset ojossa.


Toiveena oli löytää kotiin viemisiksi sieniä, joita todistetusti alueelta juuri nyt löytyi paljon. Eikä tarvinnut pettyä, päinvastoin; metsä tarjosi niin paljon suppilovahveroa kuin vaan jaksoi poimia ja kantaa ja lopulta poistuimme kiitollisina korit täynnä herkkuja takaisin villalle.

Perinteiset reissunpaketointipitskat (+ yksi leike) syötiin Kemiössä, jonka jälkeen tiemme taas tällä kertaa erkanivat ja väsyneinä mutta onnellisina suunnattiin kaikki kotejamme kohti.


Kiitos ystävät taas kerran seurastanne, varisseura tekee aina gutaa. Olette rakkaita!


- Mirveli

Arpi, Mahti, Camino, Redu, Mirveli, Hell ja Kaasu.

52 views0 comments

Comments


bottom of page