top of page

Varikset Kotkanpesässä 1.-3.9.2023

Updated: May 5

Varikset lentelevät syyskuussa tutustumaan Kotkan kansalliseen kaupunkipuistoon.

Eli mihin? Noh…:


Kansallinen kaupunkipuisto on maankäyttö- ja rakennuslaissa määritelty kaupunkiympäristössä sijaitseva arvokkaiden kulttuuri- ja luonnonmaisemien sekä virkistysalueiden laaja kokonaisuus, jonka säilyttämiseen ja hoitamiseen kaupunki on sitoutunut.” (https://kansallisetkaupunkipuistot.fi/mista-on-kyse/)


Alustava suunnitelma:

Perjantai: Saapuminen paikalle kimppakyydeillä tai julkisilla. Yhteysaluksella Kaunissaareen klo 18:15, leiriytyminen Kaunissaaren telttailualueella ja illanviettoa parhaassa varisseurassa, saareen tutustumista, upeista hiekkarannoista nauttimista.


Lauantai ja sunnuntai: Lauantaina siirrytään takaisin mantereelle klo 14:00. Tutustutaan Kotkansaaren puistoihin ja kotkalaiseen elämänmenoon. Saatetaanpa piipahtaa Merikeskus Vellamoon ja/tai Maretariumiin. Yöpymispaikka vielä hakusessa mutta pyrimme järjestämään maastoyöpymisen. Paluuaikataulu tarkentuu myöhemmin.


Tämän reissun koordinoivat: Redu ja Kirsi
Kaunissaari on Kotkan, anteeksi Pyhtään, oma paratiisisaari. Kuva: Kaapo Valkeavirta / Cursor, Visit Kotka Hamina Kuvalähde: https://kerranelamassa.fi/kotimaan-matkailu/kotka/kaunissaari/
Sapokan vesipuisto. Kuvalähde: https://storymaps.arcgis.com/stories/d67f0ea429fc409cb935acafe7b9ff3b

87 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page