top of page

Vilua ja nälkää vol II 23-25.9.2022

Ei vaiskaan yksin kylmässä ja nälissään retkelle ei saatu sosiaalista aspektia tarpeeksi joten päätimme ilmoittautuneen kanssa muokata vähän hommaa.


Suunnaksi otettiin Liesjärven kansallispuisto. Mukaan saapui Redu, Arpi ja Kauhia (mä) Turuusta ja Mirveli Helsingistä.


Iltapäivästä Redu haki Arven ja sitten Kauhian tästä suunnaattiin sitten lähikauppaan ja matkaan. Mirveli oli mennyt jo etukäteen Liesjärvelle.


Kohteena oli Savilahden teltta ja nuotiopaikka. Parkkipaikalle saavuttua huomasimme että siellä riittää tungosta. Soitto Mirvelille joka oli jo telttapaikalla vahvisti. Vedimme Mirvelin takaisin ja juonimme uuden paikan.

Nopea siirtyminen Hämeenluontotuvan parkkikselle ja sieltä siirtyminen laavulle.

Sielläkin odotti retkeilijä joka osoittautui mukavaksi kaveriksi. Iltaa vietettiin tulistellen ja ruokaa tehden sekä jutellen.


Lauantai aamu alkoi kauniissä säässä tulilla aamupala. Leirin purku ja matkaan. Tavarat jätettiin Arven telttaan kun totesimme että tulemme tähän seuraavaksi yöksikin. Otimme mukaan vain päivällä tarvitsemamme tavarat. Onkia ruokaa,vettä ja keitin

.Siirryimme takaisin Savilahden parkkipaikalle, jossa meillä oli soutuvene vuokraus sovittu.

Ehdimme kuitenkin kävellä Kyynäräharjun edestakaisin kunnes soutuveneen vuokraaja saapui paikalle. Ei muutakuin veneeseen ja onget vesille. Kalaakin saatiin mutta ei tarpeeksi isoja syötäväksi.


Illasta jälleen palasimme takaisin laavulle jossa oli Saksalai


s pariskunta tulistelemassa ja syömässä.

Heillä oli matkailuauto parkkiksella. Can I ask from you. Why I'm sittin next to plastic crow. Ja kielen kannat aukesivat jälleen kaikilla. Ruokaa tehtiin ja ensimmäistä kertaa itsellä oli mukana heijastus uuni. Jossain vaiheessa Kaasu tuli paikalle hämmentäen kaikki.


Sunnuntaina heräiltiin ja pakkailtiin kamoja. Tämän jälkeen päätettiin tehdä kierros vielä Ruostejärven ympäri. Sitten vielä jatkettiin matkaan Saaren kansanpuistoon, jossa käytiin vielä munkilla. Tämän jälkeen suunnaattiin kotio.Kiitos kaikille reissusta oli 2 vuoteen 7 kuukauteeb eka tuskareissu itsellä.
20 views0 comments

コメント


bottom of page