top of page

TalviTuska 27.-29.1.2023.

Updated: Dec 3, 2022


TalviTuska 27.-29.1.2023. Kintulammin retkeilyalue, Tampere. Varattuna Kortejärven Tila pirtteineen, saunoineen ja piha-alueineen.


Tilaa löytyy nyt reilusti, pirtissä punkat kymmenelle varikselle ja pihalle isopesä pöhisemään. Pihaan mahtunee myös soolotelttoja, jos haluaa tilaa ja rauhaa.


Tavoitteena saada iso kasa variksia mukaan, koska nyt monipuoliset ja kaikkia palvelevat puitteet. Ja tässä ollaan jo onnistuttukin. Otimme Arpin kanssa tehtäväksemme kontaktoida koko jäsenistön ja vähän päälle, eli myös entistä jäsenistöä. Toistaiseksi mukana ovat Arpi, Mahti, Härmä, Hell, Redu, Ruaska, Mirveli, Camino, Gripe, Suvi, Karma, Karu ja Terwa. Lepa ja Kiusaus statuksella ehkä. Keppis aka Norjanpiärijä tulee jos luaja sua ja tuulet ovat suotuisat. Ei-jäsenistä Moska ainakin esittänyt kiinnostuksena ja mahdollisen osallistumisen.


Näiden lisäksi mukaan tullee mahdollinen uusi jäsen, Kirsi, joka tulee nyt tutustumaan porukkaan ja kokeilemaan toimintaa. Kirsi oli rohkeasti yhteyksissä spostilla ja tiedusteli, miten yhteisöön ja toimintaan pääsisi mukaan. Redulle kiitos tästä, mahdollisesta uudestä jäsenestä ja tähän vaikuttamisesta.


Muutamasta edellisestä vastaavasta talviretkestä viisastuneena ehdotan ja suosittelen, että etenemme ja saavumme Kintulammelle jo hyvissä ajoin perjantaina. Tarkoittanee sitä, että perjantai olisi hyvä saada mahdollisista töistä tahi muista vastuista vapaaksi, tai ainakin melkein.


Kintulammi valittiin muutamia vuosia sitten vuoden retkeilykohteeksi, joten reittejä ja retkirakenteita ja mahdollisuuksia löytyy. Keksitään taas jotain kivaa talvi-aktiviteettia yksin ja yhdessä. Viime vuonna kikkailtiin isopesän ja avannon kanssa, sitä edeltävänä rakenneltiin lumikammi, missä myös yövyttiin. Nämä, ja muut lumi- ja talvileikit toivottavasti taas mahdollisia, eli toivotaan että retki lumesta valkea ja talvinen, eikä sateinen, synkkä ja pimeä.


Korjejärven tilan pirtti on erähenkinen tupa, missä kuitenkin sähköä ja lämpöä saatvilla sekä ainakin välttävä kokkausvälineistö. Tarkempaaa kuvausta pirtistä ja varustelusta myöhemmin, viimeistään sitten whatsapp-ryhmässä ja tuskafacessa.


Koska isopesä lähtee mukaan, niin vuokrataan taas persekärry, mihin mahtuu sitten taas monenlaista romua. Sovitaan myös logistiikasta sitten myöhemmin. Porukkaa on kuitenkin tulossa paljon ja monesta suunnasta, niin useampaa ajoneuvoa tarvittaneen.


90 views1 comment

Recent Posts

See All

1 comentario


Tätä jo odotellessa! Koitan saada perstain vapaaksi tai ainakki melkke.

Me gusta
bottom of page